SerbianEnglish

Danas počinje Serbia Open!

Beograd posle devet godina ponovo na teniskoj mapi!

Srpska prestonica će se posle devet godina pauze ponovo naći na ATP mapi s obzirom na to da će u Beogradu od 19. do 25. aprila biti održan Serbia Open, turnir serije 250. Nagradni fond iznosi 650.000 eura!
U planu nam je da narednih godina Beograd konstantno bude na mapi ATP turnira i da nakon uspešne organizacije predvidjenog broja turnira serije 250 Serbia Open izraste u turnir serije 500. Izjavio je direktor turnira Djorjde Djoković.

Image

Žrebom kojem su pored supervizora turnira, prisustvovali i direktor Đorđe Đoković i naš teniser Dušan Lajović.

Određeni su parovi prvog kola, kao i narednih faza takmičenja, a osim prvog reketa sveta Novaka Đokovića slobodni na startu takmičenja su i Mateo BeretiniAslan Karacev i Dušan Lajović.

Đoković će u drugom kolu odmeriti snege sa boljim iz susreta Sunvu Kvona iz Južne Koreje i kvalifikanta, dok će Dušan Lajović u istoj fazi igrati protiv pobednika susreta Federiko Delbonis – Rikardas Berankis.

Ostali srpski predstavnici će borbu za trofej u domovini početi od ranije faze, pa će Filip Krajinović takmičenje otvoriti protiv Italijana Stefana Travalje, protivnik Lasla Đerea biće Huan Ignjasio Londero, a Miomir Kecmanović će sačekati rivala iz kvalifikacija.

Viktora Troickog čeka meč sa Markom Čekinatom iz Italije, Nikola Milojević se sastaje sa Argentincem Federikom Korijom, dok Danila Petrovića očekuje veliki izazov protiv Australijanca Džona Milmana.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Related post

Admiral Bet