SerbianEnglish

Promovisanje srpskog vaterpola i pregled Lige šampiona

 Promovisanje srpskog vaterpola i pregled Lige šampiona

FOTO: i.pinimg.com

Proreko je zasigurno prvi u grupi A nakon teške pobede nad Špandauom. Baš kao i u proteklih 6 sezona Proreko je bio prvi u grupi.
Špandau – Proreko  7-10

Meč dva šampiona, Jug 2016. i Olimpiakos 2018. završen je remijem 11-11. Jug je uspeo da stigne prednost Olimpiakosa u drugoj četvrtini.
Jug – Olimpiakos 11-11

Marsej je ostvario ključnu pobedu protiv Ortigije u trci za četvrto mesto u kvalifikacijama.
Ortigija – Marsej 7-10

Vaterpolo najvišeg nivoa vraća se u Beograd pošto se novi gradski klub Novi Beograd saglasio da bude domaćin sledeća tri izdanja LEN turnira Final Eight Lige šampiona, uključujući i ovogodišnje.

Poslednja faza Lige šampiona vraća se u glavni grad Srbije posle osam godina i tamo ostaje do 2023. Beograd je 2013. godine bio domaćin turnira Final Four – sada je vreme za još jedan zaokret, ali to će biti tri izdanja zaredom.

Pošto je postalo zvanično da prvobitno imenovani domaćin Hanover neće biti u mogućnosti da održi događaj, LEN je tražio najbolju opciju za F8 turnir, po mogućnosti na duži rok. Novi srpski klub Novi Beograd (Novi Beograd) izneo je ambicioznu ponudu, koji je čak ponudio i domaćin izdanja 2021. godine, uprkos tome što se ove godine nijedna srpska strana ne takmiči.

1 Comments

  • … [Trackback]

    […] Find More to that Topic: telesport.rs/2021/04/20/promovisanje-srpskog-vaterpola-i-pregled-lige-sampiona/ […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related post

Admiral Bet