SerbianEnglish

“Petarda” na Parku Prinčeva, Kneževi izbacili Lion

Parižani su se plasirali u polufinale kupa Francuske pošto su lako savladali Anže sa 5:0. Mauro Ikardi je postigao gol već u 9. minutu i krunisao debakl Anžea het trikom! Argentinac vodi veliku borbu sa povredama, pošto su ga ove sezone odvajale od terena čak dva puta, ali Ikardi se vratio u punom sjaju na teren.

U jako uzbudljivom meču ekipa Monaka uspela da izbaci Lion iz kupa. Velika borba je vidjena već od samog starta meča, Kevin Foland dobio je žuti karton zbog oštrog starta u 1. minutu. Trener Liona Rudi Garsia dobio je crveni karton u 23. minutu zbog prigovaranja sudiji.
Sudija na ovom meču je bila dama Stefani Frapar, koja će biti prvi ženski sudija koja će suditi Evropsko prvenstvo za muškarce. Ekipa Liona je kasnije dobila još jedan crveni karton, nakon poništenog gola Korneta nakon ispravke VAR-a, Sinali Diomande je dobio drugi žuti i poklonio penal ekipi Monaka. Kevin Foland je kasnije uspeo da matira golmana Liona i tako obezbedi prolazak Kneževa u polufinale. Ekipa Liona će se sada fokusirati na ligu u kojoj se vodi velika borba oko prvog mesta.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Related post

Admiral Bet