SerbianEnglish

EKSKLUZIVNO! Telesport saznaje: Ovo su dužine trajanja ugovora igrača Partizana!

 EKSKLUZIVNO! Telesport saznaje: Ovo su dužine trajanja ugovora igrača Partizana!

FOTO: Dragana Stjepanović

Košarkaši Partizana ove sezone nisu opravdali očekivanja, kako navijača tako i uprave kluba. Crno-belima je preostalo učešće u košarkaškoj ligi Srbije, gde će imati priliku da poprave ovosezonski utisak.

Novi sportski direktor Partizana, Zoran Savić će najpre u dogovoru sa budućim trenerom doneti odluku ko će i naredne sezone nositi crno-beli dres, a nakon toga i krenuti u rekonstrukciju tima.

Mi ćemo Vam ekskluzivno otkriti dužine trajanja ugovora košarkaša našeg najtrofejnijeg kluba:

VILIJAM MOZLI

Image

Jedan od najomiljenijih stranaca u proteklih nekoliko godina ima ugovor sa Partizanom na još DVE GODINE. Mozli se ove godine uklopio u generalno sivilo kluba, ali svakako da je izuzetno bitan igrač u pravom sistemu, što smo videli prošle godine. Mozli je ove godine beležio prosečno 5.4 poena uz 5.3 skoka.

RAŠON TOMAS

Image

Rašon Tomas, najbolji igrač crno belih ove sezone, ima ugovor na još JEDNU GODINU. Košarkaš rodom iz Oklahome ove sezone prosečno je beležio 11.8 poena i 6.5 skokova uz skoro dve ukradene lopte po meču.

MARKUS PEJDŽ

Image

Amerikanac sa najdužim stažem trenutno u klubu ima ugovor na još JEDNU GODINU. Markus je ove sezone prosečno beležio 9 poena u oba takmičenja, uz 42% šuta za 3 poena.

NEMANJA DANGUBIĆ

Image

Košarkaš koji je pojačao crno – bele dolaskom iz Estudijantesa ima ugovor još JEDNU GODINU. Dangubić je jedan od retkih igrača Partizana koji je ove sezone pokazao određenu dozu energije. Ovaj momak rođen u Pančevu ove sezone prosečeno je imao 6.4 poena uz 3 skoka.

RADE ZAGORAC

Image

Partizanov zamenik kapitena ima ugovor na još JEDNU GODINU. Rade je u 30 odigranih utakmica ove sezone prosečno beležio 7.3 poena, te skoro 4 skoka.

UROŠ TRIFUNOVIĆ

Image

Partizanov dvadesetogodišnjak ima ugovor na još DVE GODINE. Talentovani bek crno belih, koji je ove sezone igrao čak i kao sekundarni plej, prosečno je beležio 4.3 poena, te jedan skok.

Na kraju sezone ugovori ističu sledećim igračima: Erik Mika, Nikola Janković, Ognjen Jaramaz, Džoš Perkins, Novica Veličković. Ali o tome ćemo opširnije uskoro, kada saznamo planove čelnika Partizana u vezi ovih igrača.

Ono što je sigurno jeste da je pred crno – belima veoma bitan period za klub. Biće zanimljivo ispratiti šta će se desiti sa Ognjenom Jaramazom i Novicom Veličkovićem, koji imaju ogroman uticaj na tim i veoma važan status kod navijača.

Pratite nas i saznajte ko od njih ostaje, a ko napušta crno – beli dres!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Related post

Admiral Bet