SerbianEnglish

Junajted i Ronaldo mogu da se dogovore?

Od kada je stigao u Juventus, Kristijano Ronaldo se nije mnogo proslavio za razliku u Madridu i Junajtedu, gde je osvajao sve i svašta. Zato italijanski mediji već neko vreme pišu kako je blizu rastanak ove dve strane.

Juve ne može do titule u Seriji A, u Ligi šampiona su ispali od Porta, veoma loša sezona za “Staru damu” a Ronaldo nije navikao na takve sezone, zato je i moguće da će doći do rastanka. Florentino Perez je demantovao da će se Ronaldo vratiti u Madrid, ali “Gazete delo Sport ” piše da Junajted nije odustao i da su u kontaktu sa njegovim menadžerom.

Crvenim đavolima ne bi predstavljao problem da plate obeštećenje od 30.000.000 evra, jer Ronaldo ima ugovor još godinu dana, ali najveći problem leži u godišnjoj plati. Ronaldova godišnja plata u Juventusu iznosi 31.000.000 evra, a klub sa Old Traforda teško da može da ponudi toliku platu fudbaleru koji ima 36 godina.

Poređenja radi najveću platu u Junajtedu ima David de Hea (22.500.000 evra) odmah ispod njega je Pol Pogba (15.500.000) tako da Ronaldo teško da može da dobije više od Pogbe.

Videćemo na kraju šta će presuditi stara ljubav ili dobar ugovor u Juventusu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related post

Admiral Bet