SerbianEnglish

SMANJENJE PLATE: Jović prihvatio, Ramos nije

Svima je dobro poznata situacija da klubovi mnogo manje zarađuju od kada se pojavio korona virus. Zato gledaju da uštede svaki mogući evro, pa se u takvoj situaciji našao i Real Madrid.

Prošle godine svi igrači Real Madrida su pristali na smanjenje plate od 10%, međutim situacija se još uvek nije stabilizovala pa su u klubu primorani na novo smanjenje plate.

Florentino Perez je otkrio sledeće: “Opet je pred igrače stavljen predlog da se odreknu 10% godišnje zarade na šta su mahom svi pristali. Razgovaramo sa mnogim igračima i neki od njih su već pristali na smanjenje plate. Posebno dvojica koja su nas napustila, Luka Jović i Martin Edegard.”

Pa je tako srpski reprezentativac u Realu primao 5.000.000 godišnje, pošto je prihvatio da mu se smanji plata za 10%, od sada će primati 4.500.000 evra!

Međutim kapiten “kraljevskog kluba” Serhio Ramos ovoga puta nije prihvatio na smanjenje od 10% kao što je to učinio prošle godine, sada traži povećanje plate i produženje ugovora na još godinu dana, ali Perez za sada ne pristaje na to. Videćemo kakav nas epilog tu čeka!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Related post

Admiral Bet