SerbianEnglish

Zvezda ne miruje: Ljubimac navijača ponovo na Marakani?

 Zvezda ne miruje: Ljubimac navijača ponovo na Marakani?

FOTO: FK Crvena zvezda

Cilj Crvene zvezde za narednu sezonu je plasman u grupu faze Lige šampiona.

O tome najbolje govori plan koji crveno-beli imaju za prelazni rok. Osim Aleksandra Dragovića i Aleksandra Prijovića srpski šampion je zainteresovan i da vrati Nenada Krstičića, prenosi Mozzartsport.

Bilo je pokušaja i ove zime, ali nisu urodili plodom. To naravno nije demoralisalo crveno-bele pa kako navodi pomenuti portal pokušaće ponovo ovog leta. 

Iskusni vezista i bivši član Alavesa i Sampdorije je ugovorom sa AEK-om vezan na još godinu dana. Naovodno bi se vratio u  Beograd, jer klub iz glavnog grada Atine nikako ne može da se stabilizuje. Česte promene trenera dovele su do toga da AEK ponovo bude u debeloj senci omraženog Olimpija kosa.

Morala bi Zvezda da plati obeštećenje. Ali bi to bio simboličan iznos, pošto u Atini spremaju veliku rekonstrukciju. Krstičića  na Marakani čekaju raširenih ruku, izuzetno ga ceni direktor kluba Zvezdan Terzić, dok je Dejan Stanković u neformalnim razgovorima mnogo puta isticao da bi sa Krstičićem Liga šampiona bila mnogo bliža. 

Ali, o svemu se ipak pita AEK, koji je 2019. godine kupio Krstičića za 500.000 evra, kolika je bila i izlazna klauzula iskusnog veziste. Grci bi sada morali da pristanu na manju cifru, a Zvezda bi Krstičiću morala da pripremi dvogodišnji ugovor.

Ukoliko Crvena zvezda završi sve planirane poslove, biće to najjači tim crveno-belih u 21. veku.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Related post

Admiral Bet