Atletiko nastavio da gazi, Real ga prati

 Atletiko nastavio da gazi, Real ga prati

FOTO: beinsports.com

Očekuje nas vrlo interesantna borba za titulu u La ligi, gde bitku vode Atletiko Madrid, Real Madrid i Barselona, prve dve ekipe su igrale danas dok Barselona igra sutra protiv Valensije. Danas u La Ligi su zabeleženi sledeći rezultati:

Ejbar 3:0 Alaves
Elče 0:1 Atletiko Madrid
Hueska 1:0 Real Sosijedad
Real Madrid 2:0 Osasuna

Ejbar je ovom pobedom i dalje ostao u trci za opstanak u La Ligi i ako se nalaze na poslednjem mestu sa 26 bodova, dok je prvi tim iznad crte Hueska koja ima 30 boda, Alaves se trenutno nalazi na 16. mestu sa 31 bodom i njega očekuje bitka za opstanak.

Danas je Atletiko Madrid imao previše sreće i tako ostao na prvom mestu, jedini gol na utakmici je postigao Ljorente u 23. minutu, pre toga VAR im je poništio gol, da bi u 91. minutu sudija uz pomoć VAR-a dosudio penal domaćinu, ali ako želiš da osvojiš titulu treba da imaš i malo sreće, to se Atletiku danas i desilo, Fidel je pogodio stativu. Atletiko se nalazi na prvom mestu sa 76 bodova, Elče je 19. sa 30 boda i njega očekuje borba za opstanak.

Hueska je ovom pobedom izašla iz zone ispadanja i sada su 17. sa 30 boda, dok Real Sosijedad će se boriti sa 5. mesto koje trenutno zauzimaju sa 53 boda.

Real Madrid je nastavio da prati svog gradskog rivala i čeka njihov kiks kako bi preuzeo prvo mesto, danas su do pobede došli u 76. minutu kada je Militao postigao gol, da bi četiri minuta kasnije Kazemiro postigao gol za konačan rezultat. Real se trenutno nalazi na 2. poziciji sa 74 boda, dok je Osasuna na 11. mestu sa 40 boda.

6 Comments

 • … [Trackback]

  […] There you will find 18508 more Information to that Topic: telesport.rs/2021/05/01/atletiko-nastavio-da-gazi-real-ga-prati/ […]

 • … [Trackback]

  […] Read More here on that Topic: telesport.rs/2021/05/01/atletiko-nastavio-da-gazi-real-ga-prati/ […]

 • … [Trackback]

  […] Read More here on that Topic: telesport.rs/2021/05/01/atletiko-nastavio-da-gazi-real-ga-prati/ […]

 • … [Trackback]

  […] Information on that Topic: telesport.rs/2021/05/01/atletiko-nastavio-da-gazi-real-ga-prati/ […]

 • … [Trackback]

  […] Read More on to that Topic: telesport.rs/2021/05/01/atletiko-nastavio-da-gazi-real-ga-prati/ […]

 • … [Trackback]

  […] Find More Info here to that Topic: telesport.rs/2021/05/01/atletiko-nastavio-da-gazi-real-ga-prati/ […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related post

Admiral Bet