SerbianEnglish

Stojković besan zbog Asanovog poteza!

Šokantan odlazak Takume Asana i dalje je glavna tema u Partizanu.

Posle Lazara Markovića, oglasio se i Vladimir Stojković koji nije mogao da sakrije razočarenje.

“Danas, kada su se utisci slegli posle prvobitnog šoka i posle prvog zajedničkog treninga posle praznika, apsolutno nas drži ista i misao i raspoloženje da je Asano razočarao i izdao kompletan tim Partizana”, poručio je Stojković i nastavio:

“Svako od nas pojedinačno, počevši od igrača, stručnog štaba, pa do zaposlenih u klubu smo se trudili da se ne samo uklopi u tim, već da mu život u Beogradu bude prijatan kako bi se osećao kao kod svoje kuće. On je bio jedan od nas!”

Nije želeo da ulazi u razloge zbog kojih je Asano otišao, već je govorio kao kapiten tima koji je ostao bez najboljeg igrača i prvog strelca.

“Nisam pravnik da bih komentarisao stvari koje nisu moja specijalnost i nadležnost, ali zato moram ono što znam i što ima direktne posledice po nas kao tim.
Ljudski i moralno smo duboko razočarani i ponavljam, osećamo se izdano, jer se ovo ne radi onima sa kojima si živeo skoro tri godine i to pred kraj prvenstva i utakmicu sezone. Poštujem njegovu odluku, ali mogao je da sačeka još dvadeset dana. Ostao je gorak ukus!”, zaključio je Stojković

3 Comments

  • … [Trackback]

    […] There you can find 16454 more Information on that Topic: telesport.rs/2021/05/03/stojkovic-besan-zbog-asanovog-poteza/ […]

  • … [Trackback]

    […] There you can find 12491 more Info to that Topic: telesport.rs/2021/05/03/stojkovic-besan-zbog-asanovog-poteza/ […]

  • … [Trackback]

    […] Read More Info here to that Topic: telesport.rs/2021/05/03/stojkovic-besan-zbog-asanovog-poteza/ […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related post

Admiral Bet