SerbianEnglish

Tuhel kupuje u Dortmundu, a nije Haland!

U mlađim kategorijama je igrao u Mančester sitiju, onda je prešao u Borusiju Dortmund gde je skrenuo pažnju na sebe dobrim partijama, za njega su zainteresovani Mančester junajted i Liverpul, ali previše oklevaju, zato se u trku priključio i Čelsi.

U pitanju je Džejdon Sančno, trenutno jedan od najboljih u Dortmundu, momak koji ima 21 godinu i igra za reprezentaciju Engleske.

Sančo ima ugovor sa Borusijom do 2023. godine, ali ekipa iz Nemačke se ove sezone bori za Ligu šampiona, tako da ako ne ispune cilj sigurno će jedan igrač otići ovog leta da li Haland ili Sančo, videćemo.

Prošle godine su za ovog igrača tražili 100.000.000 evra, ali sada je cena dosta manja budući da i dalje traje kriza izazvana pandemijom koronavirusom, tako da se sada spominju 78.000.000 evra što i dalje nije malo.

Čelsi igra dobro ove sezone kojeg sa klupe predvodi Tuhel, izborili su finale FA Kupa i trenutno se bore za finale Lige šampiona. U poslednje vreme se spominje da Tuhel želi Lukakua, a sada i Sanča, ostaje nam da vidimo da li će neko završiti u Londonu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related post

Admiral Bet