SerbianEnglish

Mijailović: Nova zabrana nesporazum

Kako je Sportski žurnal objavio, crno-beli nisu poštovali dinamiku plaćanja duga nekadašnjem treneru, Dušku Vujoševiću, pa je BAT izrekao dve kazne. Međutim, prvi čovek crno-belih Ostoja Mijailović za Mozzart Sport kaže da veruje da je u pitanju nesporazum.

Smatramo da je BAT pustio ovu odluku greškom, zbog čega smo im se obratili pismenim putem“, kaže Mijailović za Mozzart Sport.

Ujedno navodi da je sadašnja uprava. koja je preuzela klub u oktobru 2017 godine, tog trenutka preuzela i obaveze prema bivšim igračima i trenerima od oko 3.400.000 evra, sa pripadajućim kamatama.

Do sada je kroz reprograme isplaćeno oko 2.700.000 evra. Preuzeti dug ka Dušku Vujoševiću bio je 400.000 evra. Danas se on plaća kroz rate. Preostali dug se plaća kroz rate i reprogram od oko 80.000 evra. Plaćeno je i više novca no što je predviđeno po sporazumu potpisanim sa BAT-om i našim bivšim trenerom, te smatram da se radi o nesporazumu. Namera nas koji danas vodimo klub je da se plati svakome sve što mu pripada, iako te obaveze nismo mi pravili, niti trofeje koje plaćamo današnjim novcem prisvajamo kao ličnu zaslugu. Danas se Partizan bez obzira na situaciju u kojoj živimo, vešto bori sa obavezama, jako teško, ali se bori“, dodao je Mijailović.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Related post

Admiral Bet