SerbianEnglish

Umalo incident: Greg Foster hteo da se obračuna sa Bitadzeom

 Umalo incident: Greg Foster hteo da se obračuna sa Bitadzeom

FOTO: Twitter

Pejsersi zaista izgledaju loše u poslednje vreme. Osim loših izdanja na parketu, očigledno i atmosfera u timu nije na najboljem nivou.

Sinoć je u utakmici protiv Sakramenta lako moglo da dođe do incidenta između pomoćnog trenera Indiane, Grega Fostera i nekadašnjeg MVP-a ABA lige, Goge Bitadzea.

Sve se dešavalo u trećoj deonici utakmice kada je Bitadze postigao trojku, i dok se vraćao u odbranu pogledao ka Fosteru i rekao mu da “je..no sedne dole“. Foster je na narednom tajm-autu počeo da urla na Bitadzea sa željom da mu se približi i pravo u lice kaže sve što želi. Nekoliko igrača i članova stručnog štaba sprečilo je da dođe, možda i do fizičkog obračuna.

“Frustrira nas situacija u kojoj se nalazimo. Dosta toga se dešava i dodatno nam komplikuje i ovako izazovnu sezonu. Mnogo je tenzije i ovakve stvari se dešavaju. Pričao sam sa obojicom posle onoga što se desilo. Planiram da s njima obavim nove razgovore. Pokušaću da saznam od obojice tačno šta je sve rečeno, odakle je krenulo… Gledajte, obojica se mnogo trude, takmičari su u duši i žele najbolje za tim“. izjavio je trener Bjorkgren

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Related post

Admiral Bet