SerbianEnglish

Kralj: Povratnici su uvek dobrodošli

Bivši golman i odnedavno funkcioner crno-belih u velikom intervjuu za Kurir ističe da Partizan nije u stanju da prati večitog rivala na tržištu ali da klub ima sopstvenu filozofiju i planove.

– Kad vidim kako planiraju, očigledno je da finansijski dobro stoje. To su veliki i skupi igrači, ali ruku na srce igrali su Ligu šampiona i dve godine Ligu Evrope, moguće da se uštedelo za takva pojačanja. Na nama je da se bavimo sobom, da ne gledamo u tuđe dvorište. Imamo mi nekih ideja u Partizanu, kako i šta raditi. Sigurno nismo u mogućnosti da radimo kao Crvena zvezda, da izdvojimo toliko novca za pojačanja, ali ni novac ne mora da bude garant kvaliteta i uspeha. Gledamo koji su igrači koji bi se uklopili u sistem koji Stanojević traži i naravno ambicije su šampionske kao i svake godine. Bez obzira na novac.

Partizanov koordinator za sportska pitanja nije želeo da se konkretnije izjašnjava o profilu igrača za kojima klub iz Humske traga, ali je istakao da su bivši fudbaleri i deca kluba uvek rado viđeni u Partizanu.

– Svi koji su bili u Partizanu su interesantni, samo je pitanje kakve ugovore imaju u inostranstvu. To je uglavnom teško izvodljivo, ali bilo je povratnika ranije, pa će ih sigurno biti i u budućnosti. Ima igrača kojima ističu ugovori, ili su pri kraju ugovora, a već su se pokazali kao veliki partizanovci i kao neko ko voli Partizan. Ništa nije isključeno. Sve su to dobri igrači koji su dobrodošli u Partizan.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Related post

Admiral Bet