SerbianEnglish

Milenković napušta Fiorentinu?!

Nikola Milenković ima još godinu dana ugovor sa Fiorentionom i za sada neće produžiti ugovor, tako da su Italijani primorani da ga prodaju ovog leta.

Za srpskog reprezentativca traže 40.000.000 evra, u ovim uslovima to nije malo, ali radi se o momku koji ima nepune 24. godine.

Ekipe iz Serije A nemaju trenutno toliko novca za pojačanja, a tu spadaju Juventus, Inter, Roma, Napoli, tako da su Englezi za sada najozbiljniji kandidati, a to su Mančester junajted i Čelsi. Dve ekipe koje će sigurno dosta novca potrošiti ovog leta na dovođenje igrača.

Crveni đavoli traže štopera, Milenković se duže vreme povezuje sa njima, sigurno bi se uklopio u tim pored Megvajera ili bi bio kao treći štoper kao sada u Fiorentini. Druga ekipa je Čelsi, planira se odlazak nekoliko defanzivaca tako da bi se otvorilo mesto za Milenkovića koji može više pozicija da pokrije u timu.

Partizan ima 5% od prodaje, tako da ako Milenković ode u neki klub za 40.000.000 evra, crno-beli će zaraditi nekih 2.000.000 evra što zaista nije malo.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Related post

Admiral Bet