SerbianEnglish

TELESPORT TIKET DANA

 TELESPORT TIKET DANA

FOTO: Telesport.rs

18:30 Hanover – Darmštad

Već godinama u nazad kada čujemo za meč ove dve ekipe, prva pomisao je na veliki broj golova. Još od 2015. godine i susreta koji je završen rezultom 2:2 krenuo je niz utakmica koje su se završavale tako da oba tima postignu pogodak, što po formi i pozicijama na tabeli uliva nadu da i večeras možemo videti dosta pogodaka.

PREDLOG: 1P 1-3 & 2P 1-3 ( 1.80 )

21:00 Lens – Lil

Fudbaleri Lila večeras bi mogli trijumfom još više da se približe tituli šampiona francuske. Ove godine igraju zaista odličan fudbal i u odličnoj su formi, u prethodnih 5 utakmica zabeležili su četiri pobede i jedan nerešen rezultat. Sa druge strane imako ekipu Lensa koja je takodje u dobroj formi, nalazi se trenutno na visokoj 5. poziciji i u svakom medjusobnom susretu protiv ekipe Lila u prethodnih sedamnaest godina koja je na papiru favorit večeras uspela da postigne pogodak.

PREDLOG: X2&GG ( 2.38 )

19:10 Gorica – Osijek

Odličan susret nas večeras očekuje na Stadionu Radnika u Velikoj Gorici, gde uvek nezgodni domaćin dočekuje jednog od pretendenata za titulu ove godine u hrvatskom šampionatu ekipu Osijeka. Kao i u prethodnih nekoliko sezona očekujemo gol više i nadamo se dobroj fudbalskoj predstavi.

PREDLOG: GG ( 1.95 )

20:45 Genk – Klub Briž

Večeras od 20 časova i 45 minuta očekuje nas duel vodeće dve ekipe belgijskog šampionata. U slučaju pobede igrači Genka mogli bi prići na 5 bodova zaostatka i tako zakomplikovati planove Briža i samu borbu sa titulu. Po prirodi susreta ove dve ekipe očekuje nas lep fudbal uz dosta golova.

PREDLOG: GG ( 1.55 )

Ukupna kvota: 12.95

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related post

Admiral Bet