SerbianEnglish

Vučelić otkrio: Evo koliko je novca Asano primio od Partizana ove godine!

sPredsednik Partizana Milorad Vučelić govorio je o mnogim fudbalskim temama.

On kaže da je najava predsednika Srbije Aleksandra Vučića za borbu protiv nepravilnosti u srpskom fudbalu – ohrabrujuća.

“To je njegov lični uvid, pošto sportske novine uglavnom pišu o tome koliko je palo golova. To je značajno zato što je ljudima iz sporta dalo priliku da pričaju o tome, zato što je to bilo zabranjeno od strane FSS. Ja sam recimo pre nekoliko godina kažnjen zato što sam javno rekao da su Partizanu oduzeti bodovi. To je bio verbalni delikt. Što se Partizana tiče, ja mogu da kažem da Partizan ne namešta utakmice, nekada pobedi, nekada izgubi” – rekao je Vučelić u Jutarnjem programu na TV Pink.

“Imamo indicije da je napravljena prevara, u kojoj je učestvovao jedan strani klub, kako bi izbegli plaćanje transfera. Govori se da smo mi njega zlostavljali, ucenjivali i ponižavali, a ja ću sada reći sve. On je 5.okobra 2020 i 4. novembra 2020 dobio platu, zatim 8.decembra 2020, pa 12. januara 2021, 18. ferbuara, 26. marta, 31. marta i 05. maja bi trebalo da dobije platu. Ako je samo u ovoj godini on dobio 240.000 evra, njemu nikako ne može biti ugrožena egzistencija. On je spreman da tuži čak za kovid plate, koje su umanjene u svim svetskim klubovima. Naplatio je svoje igre, i dužan je da igra”.

1 Comments

  • Pokazi KOLIKO STE TI I VAZURA DOBILI OD vucica DA UNISTAVATE PARTIZAN?
    A ONDA KOLIKO STE NOVCA VI DALI VUCICU OD SVIH TRANSFERA IGRACA JER VAS JE ON INSTALIRAO U UPRAVU DA BI GA PUNILI PARTIZANOVIM PARAMA…BEDO JEDNA I LJIGO LJUDSKA!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related post

Admiral Bet