SerbianEnglish

TELESPORT TIKET DANA

 TELESPORT TIKET DANA

FOTO: Telesport.rs

16:15 Barselona – Atletiko Madrid

Jedna od utakmica koje nam mogu otkriti ko će postati novi šampion Španije je meč koji se od 16 časova i 15 minuta igra na stadionu Kamp Nou izmedju dva velika rivala Barse i Atletika. Trenutno se obe ekipe nalaze u dobroj formi, ali i pored toga ulog je zaista veliki i možemo očekivati jedan tvrd meč sa puno taktiziranja.

PREDLOG: P/K X ( 1.85 )

21:15 Liverpul – Sautempton

Nema šta puno da se priča o ovoj utakmici, Liverpul jedna odlična ekipa koja je trenutno u slabijoj formi i juri mesta koja vode u Evropu. Sa druge strane Sautempton pri dnu tabele sa jako lošim rezultatima u poslednje vreme.

PREDLOG: 1&D2+ ( 1.45 )

20:45 Fiorentina – Lacio

Forma obe ekipe, medjusobni skor, igra Fiorentine kod kuće, dobar napad gostiju sve nam ukazuje na jednu jako dobru utakmicu i na to da bi večeras mogli videti dosta golova.

PREDLOG: GG ( 1.60 )

19:30 Galatasaraj – Bešiktaš

Derbi turske lige gledaćemo danas na stadionu Turk Telekom u Istanbulu. Ova utakmica bi mogla odlučiti ko će postati novi šampion države. Kada govorimo o kvalitetu ekipa on je neosporan, sa obe strane veliki broj kvalitetnih igrača koji će nam nadamo se doneti lepu fudbalsku predstavu i koji gol više.

PREDLOG: GG ( 1.65 )

Ukupna kvota: 7.30

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related post

Admiral Bet