SerbianEnglish

TELESPORT TIKET DANA

 TELESPORT TIKET DANA

FOTO: Telesport.rs

15:30 Ajntraht – Majnc

Ekipa Ajntrahta trenutno se nalazi na 5. poziciji  i danas ima pravu priliku da se dokopa trijumfa i da dodje do pozicije četiri koja vodi u ligu šampiona.

PREDLOG: 1 ( 1.80 )

18:00 Herta Berlin – Armenija

Fudbaleri Herte u prošlom kolu sigurnim trijumfom na svom terenu protiv Frajburga uspeli su da se iščupaju iz opasne zone i da se trenutno nadju na mestima koja ih ostavljaju u Bundesligi. Njihov današnji protivnik je ekipa Armenije koja je glavni konkurent u toj borbi za opstanak i neće doći u Berlin sa belom zastavom. Pored toga opet mislimo da je ovo pravi trenutak da Herta ostvari trijumf i učvrsti se u sigurnoj zoni.

PREDLOG: 1 ( 1.95 )

15:00 Verona – Torino

Duel dveju ekipa koje se trenutno nalaze u različitim formama, sa jedne strane imamo Veronu koja u poslednjih pet kola nije ostvarila ni jedan trijumf,a sa druge strane Torino koji u poslednje vreme igra jako lep fudbal i stvara sebi jako dobre šanse za ostanak u Seriji A. Kada su se na terenu našle ove dve ekipe uvek se igralo na gol više, što očekujemo i danas.

PREDLOG: GG ( 1.70 )

21:00 Ren – PSG
Utakmica u kojoj gosti imaju imperativ pobede i nemaju prava na grešku. Nakon trijumfa koji je Lil preksinoć ostvario na gostovanju Lensu uspeo je da stigne do četiri boda prednosti u odnosu na PSG i u slučaji kiksa Parižana biće u jako dobroj prilici da postane prvak Francuske. Zato večeras očekujemo totalnu ofanzivu gostiju.

PREDLOG: 2 ( 1.65 )

Ukupna kvota: 9.85

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related post

Admiral Bet