SerbianEnglish

Radonjić saopštio po jednu dobru i lošu vest pred majstoricu sa Igokeom

 Radonjić saopštio po jednu dobru i lošu vest pred majstoricu sa Igokeom

FOTO: KK Crvena zvezda mts

Crvena zvezda u utorak od 18:30 dočekuje Igoeku u majstoriciji polufinalne serije ABA lige.

Crveno-beli su slavili u prvom meču u dvorani “Aleksandar Nikolić” rezultatom 76:61, dok je u drugoj utakmici Igokea u Laktašima slavila 81:68.

Pred “majstoricu” trener Dejan Radonjić istakao je nekoliko vrlo važnih stvari, i očekuje da će crveno-beli odigrati čvrstu i takmičarsku utakmicu.

“Posle niza odigranih utakmica sa Igokeeom jasno je da nije slučajno da postižu odlične rezultate, i to čitave sezone. Atletiski odličan tim koji vešto koristi svoje mogućnosti. Ono što je dobro za nas u oviom trenutku da je Kori Volden odradio prvi trening sa ekipom posle 10 dana. Problem sa povredom leđa je saniran, a u oba dosadašnja meča donosili smo odluku o njegovom nastupu neposredno pred samu utakmicu. Zbog svega toga njegova želja treba jako da se poštuje jer je evidentno da zbog povrede i tog odsustva nije dao svoj maksimum”, rekao je trener crveno-belih, a prenosi klupski sajt crveno-belih.

Problem ima i Ognjen Dobrić.

“Dobrić ima povredu skočnog zgloba ali sam siguran da će ‘stisnuti zube’ što će biti poruka da mora da se podigne stepen odgovornosti kod svih u meču kome želimo da odigramo bolje nego u Laktašima, da budemo konstantniji u igri, da gradimo rezultat i da dođemo do onoga što želimo a to je pobeda”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Related post

Admiral Bet