SerbianEnglish

TELESPORT TIKET DANA

 TELESPORT TIKET DANA

FOTO: Telesport.rs

19.30. Bešiktaš – Karagumruk

Večerašnjom pobedom Bešiktaš bi napravio još jedan korak ka osvajanju naslova šampiona Turske. Protivnik je Karagumruk, ekipa koja je mirno ušuškana u sredinu tabele bez previše takmičarskog motiva u završnici šampionata.

PREDLOG: 1-1&2+ (1.90)

19.30. Fenerbahče – Sivaspor

Fenerbahče u stopu prati Bešiktaš nadajući se kiksu gradskog rivala i izbijanju na prvu poziciju. Sivaspor je jedan od boljih timova turske lige kada su gostovanja u pitanju, međutim, za razliku od Fenera u utakmicu ulaze bez pritiska i bez previše takmičarskog motiva.

PREDLOG: 1 (1.50)

21.30. Sporting Lisabon – Boavista

Trijumf u večerašnjoj utakmici domaćinu bi doneo titulu koja se u delu Lisabona naklonjenom Sportingu čeka već 19 godina. Protivnik je Boavista koja se grčevito bori za opstanak, ali je tim koji je ove sezone tek dva puta uspeo da slavi na gostovanjima.

PREDLOG: 1&D2+ (1.60)

22.00. Levante – Barselona

Barselona u završnicu Primere ulazi silno motivisana s namerom da ostvari maksimalnan učinak u poslednja tri kola i eventualno iskoristi kikseve madriskih klubova. Levante je ekipa koja ne mora da brine za opstanak, pa je jasno da gostima pripada uloga favorita.

PREDLOG: 2-2&2+ (1.75)

Ukupna kvota: 7.98

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Related post

Admiral Bet