SerbianEnglish

Vlahović: Voleo bih da završim karijeru u Partizanu, želim im sreću u finalu Kupa

Gostujući u jutarnjem programu TV Prva napadač Fiorentine koji igra fudbal života dotakao se bivšeg kluba.

Već sam govorio da bih voleo da završim karijeru u Partizanu i nadam se da će se to i dogoditi. Naravno da pratim igre tima, ja sam od malih nogu navijač Partizana i radujem se svakom Partizanovom uspehu. Sada predstoji finale Kupa protiv Zvezde, derbi i ja im želim sreću i nadam se da će i oni dati sve od sebe da pobede, kako bi obradovali nas navijače Partizana.

Mladi centarfor je tema svih evropskih medija, posebno italijanskih koji ga porede sa aktuelnim i bivšim zvezdama evropskog fudbala.

Sigurno je da mi to prija, neću lagati, ali poređenja su uvek mač sa dve oštrice. Treba ostati čvrsto na zemlji. Mislim da još nisam mnogo uradio i ne bih želeo da se obazirem na te stvari, pa bih želeo da nastavim da igram kao i do sada i da nastavim u istom ritmu.

Vlahović se osvrnuo i na saradnju sa novim selektorom Srbije.

Piksi je kao trener jako dobar, kada je došao u reprezentaciju svima nam je pomogao. Vidi se atmosfera među nama i vratio je kult reprezentacije. Objasnio nam je šta znači kada igraš za svoju državu i kada je predstavljaš i da svi moramo da budemo srećni i ponosni zbog toga. Ambicije su nam da se plasiramo na Svetsko prvenstvo u Kataru i nadam se da ćemo to učiniti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related post

Admiral Bet