SerbianEnglish

TELESPORT TIKET DANA – 12.5.2021.

 TELESPORT TIKET DANA – 12.5.2021.

FOTO: Telesport.rs

20:45 Lacio – Parma

Lacio je u prošlom kolu izgubio od Fiorentine, ali pre toga su vezali dve pobede protiv Đenove i Milana, tako da bi današnjom pobedom osiguraili mesto u Ligi Evrope, dok je Parma definitivno ispala iz Serije A, na prethodnih 8 utakmica, 7 puta su izgubili. Tako da se očekuje rutinska pobeda domaćih.

PREDLOG 1&2-5 (1.60)

20:45 Sasuolo-Juventus

Sasuolo u poslednjih par kola beleži odlične rezultate, Roma im beži dva boda i boriće se za mesto u Ligi Koneferencija, dok sa druge strane Juventus je pretrpeo ubedljiv prolaz u prošlom kolu od Milana i sada se nalazi na 5. mestu koje vodi u Ligi Evrope što je nedopustivo za ovakvu ekipu i kako znaju i umeju moraju da pobede danas.

PREDLOG 2 (1.75)

20:45 Torino Milan

Torino još uvek nije zvanično obezbedio opstanak u ligi, ali velike su šanse da ih i naredne sezone gledamo u Seriji A, dok gosti na ovoj utakmici ekipa Milana nakon sjajne igre protiv Juventusa želi da nastavi pobednički niz i tako da obezbedi Ligu šampiona za narednu sezonu. Ako večeras pobede značajno bi se približili tom cilju.

PREDLOG P/K2 (1.65)

18:00 Šalke-Herta

Šalke i definitivno ispada iz Bundeslige, tako da u svakoj narednu utakmicu igraju rasterećeno, dok to nije slučaj sa Hertom, imaju utakmicu manje od tri direktna rivala u borbi za opstanak, ali danas moraju da dođu do pobede kako bi imali dosta veće šanse da opstanu u ligi.

PREDLOG 2 (1.45)

Ukupna kvota: 6.70

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related post

Admiral Bet