Spiridonović se vraća na Marakanu, ali Stanković ne računa na njega!

Srđan Spiridonović nije zadovoljio ljude u Genčlerbirligiju, pa će se na kraju sezone vratiti sa pozajmice u Crvenu zvezdu.

Nema nikakve sumnje da Dejan Stanković ne računa na Spiridonovića, a ofanzivac Crvene zvezde ističe da ga ne zanima odlazak na pozajmicu u klubove koji se takmiče u Superligi i da će šampion Srbije morati da se pomuči da mu nađe angažman.

“Imam još dve godine ugovor sa Zvezdom. Razmišljam samo o pripremama i novoj sezoni sa šampionom Srbije. Svaki dan je novo dokazivanje. Boriću se kao i dosad, a šta donosi budućnost videćemo. Ne bih prihvatio pozajmicu u neki od superligaških klubova”, rekao je Spiridonović.

Videćemo kako će reagovati Crvena zvezda i da li će uspeti da pronađe rešenje koje zadovoljava obe strane. Jedno je sigurno, teško je očekivati Spiridonovića ponovo na terenu u dresu Zvezde.

3 Comments

  • … [Trackback]

    […] Info on that Topic: telesport.rs/2021/05/13/spiridonovic-se-vraca-na-marakanu-ali-stankovic-ne-racuna-na-njega/ […]

  • … [Trackback]

    […] There you will find 66210 additional Info to that Topic: telesport.rs/2021/05/13/spiridonovic-se-vraca-na-marakanu-ali-stankovic-ne-racuna-na-njega/ […]

  • … [Trackback]

    […] Find More to that Topic: telesport.rs/2021/05/13/spiridonovic-se-vraca-na-marakanu-ali-stankovic-ne-racuna-na-njega/ […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related post

Admiral Bet