SerbianEnglish

Migel: Sa zadovoljstvom sam prihvatio ponudu Vojvodine

 Migel: Sa zadovoljstvom sam prihvatio ponudu Vojvodine

FOTO: OK Vojvodina

Šampion Srbije sprema se za nove izazove.

Odbojkaški klub iz Novog Sada pojačao je Rafael Migel, doskorašnji odbojkaš Lokomotive iz Ekaterinburga. Migel ima 25 godina, igra na poziciji primača, a sa Vojvodinom je potpisao ugovor na godinu dana sa opcijom produžetka.

– Kada su počeli pregovori sa Vojvodinom saznao sam dosta toga o klubu, njegovoj istoriji, aktuelnoj situaciji i ambicijama, tako da nisam imao dilemu. Sa zadovoljstvom sam prihvatio ponudu. Tokom ovih dana koje sam proveo na probi, upoznao sam Novi Sad, ljude, način rada i već mi se sve sviđa. Biće mi potrebno vreme da se prilagodim, ali verujem da će to biti uspešno. Moram da se trudim, da radim, da prihvatim odgovornost i opravdam poverenje menadžmenta kluba.

Momak sa ruskim državljanstvom proveo je određeno vreme na probi pa je šef stručnog štaba, Slobodan Boškan imao prilike da se uveri u njegove kvalitete.

– Očekujem da Rafael Migel donese kvalitet na poziciji primača. Prema onome što sam video na utakmicama i na probi kod nas, kompletan je igrač, u napadu, na prijemu, bloku, servisu. Verujem da mu je igranje u Rusiji donelo iskustvo, ume da igra pod pritiskom i sigurno će nam mnogo značiti u borbi za ostvarenje ciljeva.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related post

Admiral Bet