Nikolić: Stanojević uradio neverovatan posao u Partizanu

Marko Nikolić je nedavno osvojio svoj prvi trofej sa Lokomotivom iz Moskve, Kup Rusije.

Ljubimac navijača Partizana gostovao je na televiziji Nova S, a neizbežno je bilo pitanje o predstojećem finalu Kupa Srbije.

Nikolić ima samo reči hvale za trenera Aleksandra Stanojevića i veruje da crno-beli mogu da zaustave Zvezdu i ne dozvole joj da stigne do duple krune, prve posle mnogo godina.

„Naravno da pratim srpski fudbal i naravno da ne mogu da budem objektivan. Navijam za Partizan, želim im od sveg srca da osvoje taj trofej. Uveren sam da će tako biti, iako je Zvezda jako dobra ove godine sa Dekijem Stankovićem. Napravila je jako dobar posao, imaju dobru ekipu i dobru atmosferu. Partizan isto igra jako dobro, jako stabilno i Sale Stanojević, sa kojim sam na vezi stalno, je uradio neverovatan posao i stabilizovao Partizan. Dve daleko najbolje ekipe u Srbiji ove godine. Slažem se sa onim floskulama da u derbiju nema favorita, s tim što, ipak, mislim da je malo veći pritisak na Zvezdi ovog puta, jer dugo, dugo nije osvojila duplu krunu, a vidim da je ta ambicija jasno izražena. S druge strane znam Partizan kakav je klub, znam Saša kakav je trener. Ja navijam za Partizan, finale neka bude dobro, ali Partizan mora da pobedi“.

2 Comments

  • … [Trackback]

    […] Here you can find 96430 additional Info to that Topic: telesport.rs/2021/05/14/nikolic-stanojevic-uradio-neverovatan-posao-u-partizanu/ […]

  • … [Trackback]

    […] There you will find 87508 more Info on that Topic: telesport.rs/2021/05/14/nikolic-stanojevic-uradio-neverovatan-posao-u-partizanu/ […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related post

Admiral Bet