SerbianEnglish

TELESPORT TIKET DANA – 14.5.2021.

 TELESPORT TIKET DANA – 14.5.2021.

FOTO: Telesport.rs

Juče smo pogodili tiket dana, ukupna kvota je bila 8.64 danas nastavljamo u istom ritmu!

16:00 Radnik – TSC

Obe ekipe se nalaze u gornjem delu tabele, igraju dobar fudbal i zasluženo se nalaze na tim pozicijama. Poslednja tri puta kada su se susrele ove dve ekipe uvek su postigli barem po gol, tako da se očekuje da će ista situacija i danas biti.

PREDLOG: GG (1.55)

19:00 Dinamo Minsk – Smorgon

Nakon 8 odigranih kola Dinamo Minsk se nalazi na 2. mestu dok je Smorgon na pretposlednjem mestu sa samo 4 osvojena boda iz 8 utakmica. Očekuje se da Dinamo pobedi ovu utakmicu i postigne barem dva gola, realne su šanse pošto se gosti još uvek nisu snašli u prvoj ligi.

PREDLOG: 1&D2+ (1.24)

20:00 Xamax – Grashopers

Ostala su još dva kola do kraja druge Švajcarske lige, situacija je neizvesna u borbi za viši rang, ali i u borbi za opstanak. Obe ekipe se bore, Grashopers za titulu imaju isti broj bodova kao i drugoplasirana ekipa, dok Xamax ima 3 boda više od poslednje ekipe na tabeli. Poslednji put kada su se sastale ove dve ekipe Xamax je ubedljivo pobedio 4:1, vreme je da se Grashopers revanšira u pravom trenutku i tako da se vrate u elitno društvo švajcarske lige.

PREDLOG: 2 (2.00)

22:15 Braga vs Moreirense

U Portugalu je poznato ko je šampion, ko će ići u Ligu šampiona i u Ligu Evrope, ali još uvek nije poznato ko će igrati Ligu Konferencija, za to mesto se bori Moreirense, ali Braga neće dozvoliti iznenađenje. Očekuje se da gosti pruže dobru igru ako žele to 6. mesto.

PREDLOG: GG (1.85)

Ukupna kvota: 7.11

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related post

Admiral Bet