SerbianEnglish

TELESPORT TIKET DANA – 16.5.2021.

 TELESPORT TIKET DANA – 16.5.2021.

FOTO: Telesport.rs

17:30 WBA-Liverpul

Vest Bromič Albion je jedna ekipa koja ispada iz Premijer lige ove sezone, dok se Liverpul bori za mesto u Ligi šampiona kako bi spasili sezonu. Redsi kako znaju i umeju moraju da pobede na ovoj utakmici i tako bi prišli na samo jedan bod Čelsiju, a ostala su još dva kola do kraja.

PREDLOG: 2-2&3+ (2.00)

18:30 Atletiko Madrid-Osasuna

Jorandžije nemaju više prava na kiks, još dva kola su ostala do kraja i ako žele da osvoje titulu moraju oba puta da pobede, imaju veliki pritisak na sebi, ali danas igraju protiv Osasune gde ne bi trebalo da bude iznenađenja.

PREDLOG: 1&D2+ (1.45)

20:00 Everton-Šefild

Everton se bori za mesto u Evropi sledeće sezone, sigurno je prirotet Liga Evrope za koju i dalje imaju šanse, današnjom pobedom protiv poslednjeplasirane ekipe imali bi isti broj bodova kao i Vest Hem koji se nalazi na 6. mestu. Šefild je ove sezone zalutao u Premijer ligi tako da se očekuje pobeda domaćina.

PREDLOG: 1&D2+ (1.80)

20:45 Milan-Kaljari

Red je došao i na Italijane, gde je borba za Ligu šampiona veoma neizvesna, Milan se trenutno nalazi u odličnoj formi pobedili su tri utakmice za redom, a na poslednjoj su deklasirali Torino sa 7:0 tako da su u velikom zaletu da naredne sezone igraju Ligu šampiona. Kaljari još uvek nije zvanično obezbedio opstanak u ligi, ali velike su šanse da ih i naredne sezone gledamo u Seriji A.

PREDLOG: 1&D2+ (1.60)

Ukupna kvota: 8.35

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Related post

Admiral Bet