SerbianEnglish

Rojević: Moj tim je bukvalno sastavljen od ratnika

 Rojević: Moj tim je bukvalno sastavljen od ratnika

FOTO: RK Vojvodina

Trener novog-starog rukometnog šampiona Srbije zahvalio se svojim igračima nakon odbrane trofeja i dodao da takmičenje za njih nije još uvek završeno.

– Hvala mojim igračima na čitavoj ovoj sezoni. Svaki sekund proveden na terenu, momci su želeli da pobede sa još jednim golom više, izgarali su u svakom trenutku. U svaki meč smo ulazili želeći da pokažemo dominaciju, da pobeđujemo što ubedljivije možemo.Posle pobede nad Partizanom, pri završnoj reči, čestitao sam im na tituli i rekao da želim da završimo takmičenje sa 14-0! Kako smo počeli, tako i da završimo. Takođe, želimo da omogućimo timovima koji se bore za drugo mesto i SEHA ligu da se za to pošteno izbore. Dakle, neće biti popuštanja.

Mladi trener otkrio je tajnu šampionskog uspeha novosadskog tima.

– Moj tim je bukvalno sastavljen od ratnika. Na prvoj mojoj konferenciji kao trenera Vojvodine, jasno sam rekao šta ću tražiti od svojih igrača. Isto je i sad. Imam tu sreću da imam takve momke da igraju maksimalno, ne 59 minuta i 59 sekundi, nego svih 60 minuta do poslednje sekunde. Nemamo puno velikih i zvučnih imena, ali smo pogodili sa igračima koji su igrali u nekim manjim klubovima, ali su oni pokazali klasu kada su došli kod nas. Kada imate odličnog igrača koji daje osamdeset odsto, i dobrog igrača koji daje 120, ja sam siguran da je ovaj drugi bolji igrač za ekipu. E, mi smo sakupili momke koji daju 120, i moja želja je, kao i želja rukovodstva kluba, da sve njih zadržimo, da sa istim timom probamo da uđemo u Ligu Evrope, što bi bila velika stvar za srpski rukomet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related post

Admiral Bet