Lojd: Sposoban sam da igram NBA košarku

 Lojd: Sposoban sam da igram NBA košarku

FOTO: Euroleague

Jedan od najboljih strelaca Evrolige nada se angažmanu u najjačoj ligi sveta.

Povratak u NBA je definitivno mogućnost. Trenutno još čekam da vidim šta će da se dogodi. Sve je pitanje tajminga, nešto na šta ne možeš da utičeš potpuno. Uvek sam pričao da sam sposoban da igram NBA košarku. Ne samo da budem deo tima, već i da doprinosim pobedama. Ako šansa dođe i bude dobra, naravno da ću je razmotriti. To je nešto čemu se nadam.

Gostujući u podkastu Lojd je upitan da li je odlazak Majka Džejmsa pokazatelj da se preko evropske košarke može doći do ozbiljne uloge u NBA ligi.

Mnogo je kvalitetnih igrača u Evroligi, što evropskih, što američkih. Mnogo njih može da igra u NBA ligi. Ali sve je na klubovima iz NBA, da li će da im pruže šansu. Od trenutka kada je otišao tamo radi odlične stvari, igra jako dobro. Pokazao je da očigledno pripada NBA društvu jer ima neverovatan talenat. Od momenta kada se pojavio svi su počeli da se pitaju odakle se pojavio? Iz Rusije? Iz jednog od najvećih klubova Evrope, ali ljudi iz SAD ne razumeju koncept evropske košarke izuzev onih koji nas prate. NBA skauti i eksperti prate šta sem dešava jer uvek traže nove talente. Evropska košarka ima veliku težinu.

2 Comments

  • … [Trackback]

    […] Find More Information here to that Topic: telesport.rs/2021/05/19/lojd-sposoban-sam-da-igram-nba-kosarku/ […]

  • … [Trackback]

    […] Read More Information here to that Topic: telesport.rs/2021/05/19/lojd-sposoban-sam-da-igram-nba-kosarku/ […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related post

Admiral Bet