SerbianEnglish

Ostoja Mijailović: Dug prema Vujoševiću je prošlost

Veliki skandal izbio je izjavom Vujoševića da su crno – beli na čelu sa Mijailovićem falsifikalovali određene dokumente kako bi zaobišli isplatu. Ipak, predsednik Partizana u izjavi za 24sedam.rs kaže kako nije želio da komentariše izjavu trofejnog trenera kako se pojedinci ne bi naslađivali njihovim razmiricama:

“Sve što smo mogli da čujemo i pročitamo pre nekoliko dana bi možda zahtevalo neki odgovor ili objašnjenje, ali tada bi se nad Partizanom naslađivali oni koji ga ne vole. Ne želim to da radim, ali ipak moram da napomenem kako ova uprava Partizana nikada ništa nije falsifikovala. Ozbiljni smo ljudi, posao koji smo preuzeli radimo savesno, a preuzete finansijske obaveze ispunjavamo najbolje što možemo.”

Mijailović je dodao da je od danas dug prema Vujoševiću prošlost:

Umesto odgovora, Duško Vujošević može da proveri račun u banci. Videće da je priča o dugu Partizana prema njemu od danas prošlost. Još jednom mu hvala na radu, posvećenosti, titulama, igračima koje je razvio, ali i razumevanju za kašnjenja kada ih je bilo… Ubeđen sam da ćemo u njemu imati podršku i iskrenog navijača i dalje. A da mu niko nikada više neće spočitati da podržava Partizan zbog toga što mu aktuelna uprava plaća dug koji je nastao u neko drugo vreme.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related post

Admiral Bet