SerbianEnglish

Stanković: Dogovorili smo dolazak jednog igrača

U izjavi za K1 televiziju trener crveno-belih govorio je i o igračkom kadru.

Za sada smo dogovorili dolazak jednog igrača. Razmišljam kao i klub, u skladu sa mogućnostima kreiramo i želje. Ima tu momaka koji treba da produže ugovor, da vidimo šta će biti s njima, da li će ostati ili neće. Imena koja se pominju su sve vrhunski igrači, vrhunski momci koje sve lično poznajem. To su sve momci koji imaju zavidne karijere, napravili su zavidne rezultate, treba videti da li neko od njih želi da dođe u Zvezdu, pa onda da pričamo o finansijskim stvarima. Imamo završetak Kupa, tek će se raditi o tome, ali moraćemo da budemo brzi i efikasni.

Stanković je potvrdio kontakt sa Sampdorijom ali i naglasio da svoju budućnost vidi u Zvezdi.

Jeste tačno, ali nije to jedino. Ne bi me ništa odvojilo od Zvezde. Nema tih para za koje bih ostao da nema projekta, vere, razvoja, uspeha, kao što nema novca koji bi me odveo iz Zvezde da sve to napustim. Hladne glave idem dalje.

Ove reči potvrđuje i novi ugovor.

Mediji sigurno ne znaju sve detalje. Ima izlazne klauzule, ali nije to ništa strašno. Ne verujem da će ona ikad biti aktivirana. Obavezao sam se na još tri godine i razmišljam kao da ću da ostanem deset godina u klubu, jer je Zvezda veliki izazov i velika obaveza i ponos, posbeno kada napraviš ovakve reziltate . Našalio sam se posle konferencije da se niko ne brine, neće me novac pokvariti kao što me nije pokvario ni do sada. Kada se neko interesuje za tebe, to može da bude čast i klubu i tebi, jer je neko primetio, video i zainteresovao se za tu selekciju igrača, za sve što smo uradili. Uvek je korektno saslušati nekoga, ali nisam nijednog trenutka bio u razmišljanju da li ću da ostanem ili idem.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related post

Admiral Bet