SerbianEnglish

VBA ostaje bez trenera!

Juče je Vest Bromič Albion izgubio od Vest Hema rezultatom 3:1 nakon te utakmice Sem Olardajs je izjavio kako će na kraju sezone napustiti klub.

On je u decembru prošle godine na klupi zamenio Slavena Bilića kako bi izborio opstanak u Premijer ligi, ali u tome nije uspeo, pa će se tako Vest Bromič Albion i Big Sem rastati, oni će u Čempionšipu, a on u nekom drugom klubu. Sada kao Semova zamena se spominje bivši trener Šefild Junajteda, Kris Vajlde koji je u martu dobio otkaz.

VBA se kolo pred kraj prvenstva nalazi na 19. mestu sa 26 bodova, uz gol raziliku 34:73. Iskuskni 66-godišnji trener u Engleskoj je vodio Blekpul, Nots Kaunti, Bolton, Njukasl, Blekburn, Vest Hem, Sanderlend, Kristal Palas, Everton i VBA.

Vest Brom mi je dao velikodušnu ponudu da ostanem, što pokazuje predanost ambicioznog kluba. Ali, posle ozbiljnog razmatranja, odlučio sam da je ne prihvatim. Ako bih ostao i sledeće sezone se vratili u Premijer ligu, očekivalo bi se da nastavim posao bar još godinu, ali to nije obaveza za koju se osećam sposobnim da je preuzmem u ovoj fazi moje karijere,“ rekao je Sem Olardajs.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related post

Admiral Bet