SerbianEnglish

Falko: Dolazak u najuspešniji srpski klub me čini jako ponosnim

Italijan sumira utiske nakon skoro završene sezone.

Dolazak u najuspešniji srpski klub me čini jako ponosnim. Pre svega jer sam podneo mnoge žrtve da bih došao ovde. Ne poričem da je bilo teških trenutaka u kojima sam pomislio da neću uspeti, ali ovo je na kraju nagrada za to što se nikad ne predajem. Došao sam u Beogradu u januaru. I odmah sam se osećao sjajno. Grad je prelep a navijači jako strastveni i nenametljivi. Zaustave me na ulici, pitaju za fotografiju i čine sve da se osećam važnim. Osvojili smo titulu i imali dobar rezultat u Ligi Evrope. Sada imamo šansu da osvojimo duplu krunu što se nije desilo 15 godina. Bio bi to istorijski podvig.

Falko je u razgovoru sa inostranim medijima koji prenosi Mozzartsport istakao da se nije dvoumio kada je dobio poziv Crvene zvezde.

Nije mi trebalo mnogo vremena da izaberem. Činjenica da vas želi veliki klub poput Crvene zvezde je dovoljan znak poverenja. U Italiji je bilo nekih priča o Parmi i Sasuolu ali samo kao pozajmice. Sa druge strane, Zvezdini direktori su bili odlučni, a telefonski poziv Dejana Stankovića mi je odagnao sve nedoumice. Objasnio mi je ceo projekat, kako će ekipa igrati i zašto me želi. Osetio sam jake emocije i ponos.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related post

Admiral Bet