SerbianEnglish

Zvanično: Još tri godine u Lokomotivi!

 Zvanično: Još tri godine u Lokomotivi!

Foto: sputniknews.com

Marko Nikolić beleži odlične rezultate na klupi Lokomotive iz Moskve. Sa Lokomotivom je igrao grupnu fazu lige šampiona i sa Atletiko Madridom igrao dva puta nerešeno. Marko Nikolić je svoj dobar učinak krunisao osvajanjem kupa Rusije.

Danas je saradnja Marka Nikolića i Lokomotive ozvaničena na još tri godine! Informacija je ozvaničena na klupskom sajtu a nakon potpisa je izneo svoje utiske gospodin Vladimir Leončeko:

“Svakom treneru treba vremena da izgradi efikasan tim. Ovog proleća zabeležili smo značajan napredak kako na timskom nivou tako i kada su u pitanju pojedinci. Zadovoljni smo što je potpisan novi ugovor sa šefom stručnog štaba, tri godine smatramo optimnalnim rokom za stvaranje tima koji će moći da postigne uspeh kako u Rusiji, tako i u evropskoj konkurenciji”.

Svoje zadovoljstvo nije sakrio ni Marko Nikolić i rekao je da dogovor lako postignut zahvaljujući upravi kluba. Nakon potpisivanja novog ugovora Marko Nikolić rekao je:

“Veoma sam srećan i uzbuđen što smo produžili ugovor. Na sastanku sa našim navijačima rekao sam da smo tek počeli sa osvajanjem trofeja. Za ovo moramo da radimo. Zahvalio bih se celoj ekipi Lokomotive i trenerskom štabu”.

Prema nezvaničnim informacijama Marku Nikoliću je novim ugovorom predviđena godišnja zarada od 1.800.000 evra.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related post

Admiral Bet