SerbianEnglish

Stanković: Mene motiviše Zvezda i dupla kruna, ne bavim se drugima

 Stanković: Mene motiviše Zvezda i dupla kruna, ne bavim se drugima

FOTO: Ataimages

Trener srpskog šampiona na konferenciji za medije uoči finala Kupa izneo je svoja očekivanja pred sutrašnji meč.

Očekivanja svih u klubu su da zaokružimo spektakularnu sezonu. Uradićemo sve da tako bude. Spremali smo se, nastavili smo dobro da radimo bez obzira što smo titulu osvoji pre nekoliko sedmica. Čeka nas finale kupa, kao i evropske kvalifikacije u bližoj budućnosti, s obzirom da je grupna faza prioritetni cilj Crvene zvezda. Za nas je fenomenalno što krećemo od drugog kola, i što su nam se poklopili rezultati u Engleskoj. Tako smo i planirali pripreme… A što se tiče derbija – nikada se ne zna. Dobro smo se pripremili, radili na detaljima i sitnicama. Obično to odlučuje u derbiju, prethodni put je presudio korner.

Uvertira za ovaj meč bila je proslava titule sa navijačima.

Neverovatno je doživeti sve ono u svojoj zemlji i gradu. Bili samo iznenađeni i pozitivno šokirani šta su sve uradili naši navijači. Bilo je istorijski, sve to što smo preživeli daje ti na značaju i odgovornosti. Bio sam igrač, osvojio sam neki trofej (smeh prim. aut.) i svaki je ‘zvao’ sledeći. Neopisiv je osećaj osvajati trofeje. Posebno ovde na Marakani.

Stanković je potvrdio da na raspolaganju ima sve fudbalere osim Pavkova dok na opasku da je Partizan možda motivisaniji jer igra za spas sezone nije želeo da da opširniji odgovor.

Mene motiviše Zvezda i dupla kruna. Ne bavim se drugima…

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Related post

Admiral Bet