SerbianEnglish

Stanković: Zasluge idu momcima

Pun zadovoljstva bio je trener crveno-belih nakon kompletiranja jedna savršene sezone.

Zaokružili smo jednu jaku sezonu duplom krunom. Zasluge idu momcima. Od prvog dana, od ranog jula, postavili smo ciljeve, na lepi način smo ih zaokružili. Ne zanima ne da li je bilo lepo kada treba da doneseš trofej kući. Brzo se onda zaboravi lepota. Čestitam klubu, igračima, navijačima.

Stanković je čestitao i kolegi iz tabora večitog rivala.

Čestitam mom kolegi Saletu na izvanrednom radu, Partizan se dosta podigao njegovim dolaskom, postali su jaka, tvrda ekipa koja u svakom momentu zna šta hoće, koja ume da sakrije mane i u prvi plan gurne vrline. Ja verujem da bez jake Zvezde nema ni jakog Partizana i da kada se slegnu strasti, moraju da budu jaki da bi se nadmetali, podizali lestvicu, da bismo bili što bolji jedni od drugih i na taj način podizali kvalitet fudbala u Srbiji.

Na kraju je usledilo i izvinjenje zbog ponašanja Gobeljića i Krstovića.

– Sigurno će se kajati sutra ujutru kad se bude probudio. Mogu samo da se izvinim u svoje ime i ime FK Crvena zvezda, ali idemo dalje. Dešavaju se takve stvari. Ne opravdavam, da me neko ne razume pogrešno. Ali ja bih da idem kući, malo sam se umorio i ne bih da komentarišem nešto što nije vezano za fudbal. Sigurno će se izviniti kad budu sutra videli kako je to izgledalo.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related post

Admiral Bet