Ajntraht i zvanično ima novog trenera!

Nakon što je Adi Hitler otišao iz Frankfurta, kao novi trener Ajntrahta predstavljen je Oliver Glazner, dosadašnji trener ekipe Volfzburga.

On je ugovor potpisao do 2024. godine, iz Frankfurta su morali da plate obeštećenje za njega potšto je ugovor sa “Vukovima” imao do 2022. godine, ali su se dogovorili da cenu ne iznose u javnost.

Austrijanac Glazner je sa Volfzburgom izborio četvrto mesto i plasman u Ligu šampiona, dok je Ajntraht završio na petom mestu i naredne sezone će igrati Ligu Evrope, ali to ovom treneru ne smeta, jer vidi ovaj tim kao bolji za njegov razvoj.

46-godišnji trener za zvaničan klupski sajt je izjavio: “Ajntraht je uzbudljiv klub, koji je mnogo napredovao poslednjih godina. Vlada velika povezanost grada i celog regiona sa klubom, koji je postao cenjeno ime i u evropskim okvirima, pogotovo nakon sjajnog nastupa u Ligi Evrope prethodnih sezona. Smatramo da Ajntraht još ima mnogo prostora za napredak i jedva čekamo da se upustimo u taj novi izazov”

5 Comments

 • … [Trackback]

  […] Find More Info here to that Topic: telesport.rs/2021/05/26/ajntraht-i-zvanicno-ima-novog-trenera/ […]

 • … [Trackback]

  […] Find More on that Topic: telesport.rs/2021/05/26/ajntraht-i-zvanicno-ima-novog-trenera/ […]

 • … [Trackback]

  […] Here you will find 79893 more Info on that Topic: telesport.rs/2021/05/26/ajntraht-i-zvanicno-ima-novog-trenera/ […]

 • … [Trackback]

  […] Read More on that Topic: telesport.rs/2021/05/26/ajntraht-i-zvanicno-ima-novog-trenera/ […]

 • … [Trackback]

  […] Read More Information here on that Topic: telesport.rs/2021/05/26/ajntraht-i-zvanicno-ima-novog-trenera/ […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related post

Admiral Bet