SerbianEnglish

Italija na nogama! Alegri, Mihajlović i Inzagi glavne teme

 Italija na nogama! Alegri, Mihajlović i Inzagi glavne teme

FOTO: AP

Neuobičajeno je dinamično tržište trenera kada su Italijani u pitanju.

Idemo ka tome da će jedino Milan i Atalanta u narednu sezonu ući sa istim trenerima sa kojima su završili sezonu.

Usijalo se medijsko nebo na Apeninskom poluostrvu večeras. Najpre zbog najave da je Masimilijano Alegri izgubio strpljenje kada je u pitanju Real Madrid te da je sve bliži povratku na klupu Juventusa koji mu je spremio dvogodišnji ugovor. Prema tvrdnjama poznatog italijanskog novinara Nikola Šire, Alegri bi mogao vrlo brzo da se vrati na klupu Stare dame koju je napustio pre dve godine.

Vest koja verovatno najviše zanima ljubitelje sporta u Srbiji je potencijalni dolazak Siniše Mihajlovića na klupu Lacija. Srpski trener već nekoliko dana boravi u Rimu i prema navodima istog izvora razgovori sa upravom kluba u čiju se istoriju upisao zlatnim slovima kao fudbaler idu u dobrom pravcu.

Suočena sa potencijalnim gubitkom trenera i Bolonja je izašla na tržište. Najviše pažnje upravi ovog kluba privukao je Luka Goti koji napušta Udineze.

Nakon odlaska Antonija Kontea čelnici Intera dali su se u potragu za novim strategom pa je kontaktiran Simone Inzagi. Još uvek aktuelni trener Lacija raspoložen je za selidbu u Milano ali formalni razgovori nisu započeli, iako se očekuju uskoro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related post

Admiral Bet