SerbianEnglish

Milojević: Micić je zasluženo MVP

 Milojević: Micić je zasluženo MVP

FOTO: ABA League/Dragana Stjepanović

U intervjuu za Mozzartsport, trener Budućnosti ističe da je plej Efesa apsolutno zasluženo proglašen najboljin igračem Evrolige:

“Apsolutno zasluženo je proglašen za MVP Evrolige, jako sam srećan zbog njegovog uspeha. Ova sezona je sublimacija njegovog igračkog vrhunca u Evropi jer je igrao zaista najbolju košarku i pokazao svoj raskošni talenat. kako je sezona odmicala postajao je sve bolji, da bi onda svojim kvalitetom napravio razliku u ključnim trenucima sezone za njega i tim“.

Micić je prvi Megin projekat i igrač koji je u klub stigao prije 11 godina:

“Vasa je bio prvi projekat Mege kada sam došao u klub. Imao je 16 godina kada smo počeli da sarađujemo i zbog toga sam još više ponosan na to što je danas MVP Evrolige.”

Milojević dodaje da je verovao u njega i tada:

“Mogu slobodno da kažem da sam još tada video njegov potencijal i talenat da postane ono što je danas. Gledajte, u Megi je dobio šansu da bude prvi plejmejker jedne KLS ekipe sa 16 godina. Mislim da to dovoljno pokazuje koliko smo Mega i svi u klubu verovali u njega“.

Dejan Milojević je u ovom intervjuu otkrio i šta je to što Micića odvaja od ostalih:

“Ono što Vasu odvaja je to što je uvek tražio način da se usavršava, uvek je želeo da dobije povratnu informaciju od trenera, da zna na čemu treba da radi, koje su mu slabe karike. Uvek je pokušavao da bude bolja verzija sebe, a uz sve to je osoba posvećena sebi i svojoj karijeri, što se vidi po rezultatima. Verujem da ima još mnogo toga da pruži“.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related post

Admiral Bet