SerbianEnglish

Radonjić: Uz veliku podršku do pobede!

Crvena zvezda će sutra od 20.30 sati u dvorani “Aleksandar Nikolić” dočekati ekipu Budućnosti u odlučujućem meču finalne serije.

Trener crveno-belih, Dejan Radonjić, izjavio je da očekuje težak meč, ali da se nada da će njegov tim odbraniti domaći teren i osvojiti titulu.

“I mi i Budućnost smo dobili mečeve na svom parketu. Na nama je zadatak da odbranimo teren i dođemo do trofeja. Čitave sezone bila je borba za poziciju na tabeli, bili smo prvi i to nam je donelo mogućnost da na svom terenu dođemo do cilja. Svesni smo činjenice da igramo protiv kvalitetnog protivnika i da nas čeka težak zadatak. Mečevi su bili dobri i interesantni za gledanje. U sutrašnjem meču je bitno da napravimo iskorak u segmentima igre u kojima nismo bili dobri, da budemo koncentrisani. Mišljenja sam da to možemo da odradimo”, rekao je Radonjić na konferenciji za medije u hali “Aleksandar Nikolić”.

Radonjić je istakao da će ukupan kvalitet biti važan jer to zahteva protivnik kakav je Budućnost.

“Imaju kvalitet na svim pozicijama, zadatak da je iskontrolišemo taj kvalitet. Moraćemo da odreagujemo, koncentracija mora biti na maksimumu. Jasno je da moramo odigramo dobro da dobijemo meč, da imamo stabilnost u igri kako bismo kontrolisali meč i pobedili”, rekao je Radonjić.

Osvrnuo se na podršku navijača koja su oba tima imala u prethodnim mečevima.

“Svi znamo koliko je to značajno za nas. Nikom nije bilo prijatno što smo dugo igrali u ambijentu izazvanom zbog korone. Imali smo prilike da igramo pred navijačima, podrška je značila u Pioniru, kao što je ekipi Budućnosti značila u Podgorici. Očekujem da dobijemo još jednu veliku podršku, da nas navijači bodre i pomognu da svi zajedno dođemo do još jedne pobede”, istakao je Radonjić i dodao da je zdravstvena situacija slična kao i pred meč u Podgorici.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related post

Admiral Bet