Savić najavljuje: Idemo na titulu ABA lige i plasman u EL!

Legendarni košarkaš Zoran Savić je nedavno postao sportski direktor KK Partizan, a sada najavljuje velike stvari za narednu sezonu.

“Da mi sada treba da ’prodajemo priču’ da pravimo projekat za osam godina i da ćemo prvih šest ići polako, ja ne bih ni dolazio. Jednostavno, nisam ni razgovarao sa predsednikom oko budžeta. Znam da imamo mnogo igrača pod ugovorom, a svi oni su svesni da kada obučeš dres Partizana moraš da se boriš za titule. Tako ćemo se i ponašati. Idemo na to osvojimo ABA ligu i da se kvalifikujemo za Evroligu. Takve ambicije nam nameću istorija Partizana i grb koji predstavljamo. Napravićemo ekipu koja će se boriti za najbolje rezultate, nemamo vremena da planiramo deset godina unapred”, rekao je Savić za Sportklub u emisiji Sportlight .

Tim iz Humske će napraviti i reorganizaciju rada sa mlađim kategorijama.

“Partizan će se okrenuti podrobnijem radu sa mlađim igračima i prioritet nam neće biti uspesi mlađih kategorija već to koliko smo košarkaša osposobili za prvi tim. Mi ćemo ih stavljati pod pritisak zbog toga što smo svesni da ih to čeka u seniorskim karijerama. Nijedan minut u igri im neće biti poklonjen, moraju da znaju da će tu priliku morati da zasluže vrednim radom. Moramo da napravimo piramidu koja će funkcionisati“.

3 Comments

  • … [Trackback]

    […] Read More here to that Topic: telesport.rs/2021/05/27/savic-najavljuje-idemo-na-titulu-aba-lige-i-plasman-u-el/ […]

  • … [Trackback]

    […] Read More Information here on that Topic: telesport.rs/2021/05/27/savic-najavljuje-idemo-na-titulu-aba-lige-i-plasman-u-el/ […]

  • … [Trackback]

    […] Read More on that Topic: telesport.rs/2021/05/27/savic-najavljuje-idemo-na-titulu-aba-lige-i-plasman-u-el/ […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related post

Admiral Bet