SerbianEnglish

Piksi objavio spisak za prijateljske utakmice!

 Piksi objavio spisak za prijateljske utakmice!

FOTO: FSS

Reprezentacija Srbije odigraće dve prijateljske utakmice u Japanu protiv Jamajke 7. juna i protiv Japana 11. juna pa je tako selektor Dragan Stojković Piksi objavio spisak od 20 fudbalera na koje računa.

Na spisku se ne nalaze Luka Jović, Dušan Tadić, Marko Dmitrović, Sergej MilinkovićSavić, Nikola Milenković, Nemanja Radonjić, Filip Kostić, on je ovog puta pozvao igrače sa manjom minutažom u reprezentaciji.

„Prema programu koji nam sledi od ponedeljka 31. maja počinjemo sa treninzima i pripremama za prijateljski meč sa Jamajkom i utakmicu na Kirin kup čelendžu protiv Japana. Sa zadovoljstvom smo prihvatili da učestvujemo na ovom prestižnom turniru. U sklopu priprema za odlazak u Japan, u sredu 2. juna u Sportskom centru odigraćemo trening meč protiv naše Mlade reprezentacije (U21), koji će biti zatvoren za javnost. O svemu ćemo više pričati na konferenciji za medije koja će biti održana u danu kada se reprezentacija okuplja, u ponedeljak“, izjavio je selektor za sajt Fudbalskog saveza Srbije.

Na spisku se nalaze sledeći igrači:

Golmani: Predrag Rajković, Marko Ilić, Đorđe Nikolić

Defanzivci: Stefan Mitrović, Sava Čestić, Strahinja Pavlović, Uroš Spajić, Marko Petković, Aleksa Terzić, Mihailo Ristić

Vezisti: Nemanja Makismović, Nemanja Gudelj, Darko Lazović, Marko Grujić, Andrija Živkovič 

Napadači: Aleksandar Mitrović, Dušan Vlahovič, Dejan Joveljić, Filip Đuričić

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related post

Admiral Bet