SerbianEnglish

Kvartet pojačanja stiže među crno-bele!

 Kvartet pojačanja stiže među crno-bele!

FOTO: VSS

Partizan se ozbiljno pojačava.

Vestima iz domaćeg vaterpola prethodnih sedmica dominiraju dešavanja u redovima kragujevačkog Radničkog i Novog Beograda, dva nova igrača dovela je i Crvena zvezda a sada su na potezu crno-beli. Prema saznanjima sajta Vaterpolo vesti Partizan je na pragu dogovora sa četvoricom igrača.

U pitanju su tri povratnika, Milan Aleksić, Nemanja Vico i Dimitrije Rističević, te američki reprezentativac Aleks Boven.

Aleksić je u Partizanu proveo devet godina, za to vreme osvojio sve što se osvojiti moglo. Sa istim uspehom nastupao je devet sezona za Solnok da bi poslednje dve nosio dres Barselonete.

Vico je crno-belu kapicu nosio od 2012. do 2016., nakon pet sezona u redovima grčkog Viljagmenija i italijanskog Trsta ponovo se vraća na mesto uspeha.

Uz od ranije prisutnog Mitrovića i sada Aleksića i Vica očekuje se da stabilnost i iskustvo mladom timu Partizana donese i Rističević. 29-godišnji golman tokom nedavno završene sezone nastupao je za Novi Beograd a sada je odlučio da se vrati u klub čiji je član bio u dva navrata.

Ekipu Miloša Korolije trebalo bi da pojača i Aleks Boven. 28-godišnji Amerikanac prošlu sezonu proveo je u grčkom Apolonu.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Related post

Admiral Bet