Mijailović ostaje uz rukometaše Partizana!

 Mijailović ostaje uz rukometaše Partizana!

FOTO: RK Partizan

Globos osiguranje, na čijem čelu se nalazi Ostoja Mijailović, ostaje kao glavni sponzor RK Partizan i naredne sezone! U redovima crno – belih nisu krili oduševljenje ovim dogovorom:

„Finansijska situacija u našem sportu je poznata i ne treba mnogo reči trošiti da bi ljudi shvatili koliko ulaganje u rukomet zapravo predstavlja društveno odgovorno poslovanje. Meni je sa druge strane izuzetno drago što smo nastavili partnerstvo baš sa kompanijom koja je u vlasništvu predsednika košarkaškog kluba Partizan, Ostoje Mijailovića. Na taj način još jednom pokazujemo nešto što je danas retkost i nešto čime svi navijači Partizana treba da se ponose, a to su pravi porodični odnosi između klubova unutar jugoslovenskog sportskog društva Partizan. I naši košarkaši i mi smo prošli kroz veoma teške trenutke u svojoj istoriji, stoga itekako umemo da cenimo podršku koja je uvek draža kada dolazi praktično unutar naše kuće. Ove sezone smo napravili dobar tim i bićemo u stanju da se na dostojan način suprotstavimo svim rivalima. Nikome ne priznajemo da je bolji dok to ne pokaže na terenu, a mi ćemo dati sve od sebe da navijače Partizana obradujemo i nekim trofejom. Kao iskrenog navijača Partizana raduje me da su se košarkaški klub i vaterpolo klub maksimalno pojačali tako da ove sezone uz fudbalski klub naša crno – bela porodica ima velike šanse za osvajanje novih trofeja. Naše snage, jačaju svakim novim danom …. “, istakao je Željko Perkunić, predsednik RK Partizan.

Kompanija Globos Osiguranje, vodeća je osiguravajuća kuća na srpskom tržištu po stepenu ažurnosti u rešavanju odštetnih zahteva u osiguranju od autoodgovornosti. Osnovana je 1994. godine, a svoj uspon na tržištu započinje nakon promene vlasničke strukture, u februaru 2020, kada većinski vlasnik postaje kompanije British Motors. Ponosni partner rukometnog kluba Partizan, Globos Osiguranje je postalo pred početak sezone 2020/21.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Related post

Admiral Bet