Atanasijević: Nismo bili na istom nivou kao pre dve godine

 Atanasijević: Nismo bili na istom nivou kao pre dve godine

FOTO: pobjeda.me

Nažalost odbojkaši Srbije nisu osvojili medalju na predstojećem Evropskom prvenstvu i ako su se svi tome nadali, ali treba biti realan i čestitati boljim protivnicima.

Sigurno da nam nije lako i da osećaj nije sjajan kad se u Srbiju vratiš bez medalje, koja je bila primarni cilj. Moramo da budemo realni i svesni da je u ovom trenutku ovo naš maksimum. Bilo je tamo ekipa koje su bile dosta bolje od nas, eto i ta Italija koja je najveće iznenađenje. Ostaje nam da idemo dalje, da u klupskim sezonama podignemo formu i da sledeće godine dođemo spremniji za reprezentativne obaveze. Izgubili smo u grupi od Poljaka jedan jako bitan meč. Kasnije smo odigrali lošu utakmicu protiv Turske, posle u polufinalu i meču za treće mesto nismo bili na našem nivou. Nismo bili na istom nivou kao pre dve godine, kada smo zaista igrali srcem. Ostaje taj žal, možda smo mogli više. Ali zaista smo dali sve što smo imali i ovo je trenutno, ponoviću, naš maksimum“, rekao je Atanasijević.

Italijani su na kraju postali prvaci Evrope, pošto su u finalu u vrlo zanimljivoj utakmici savladali reprezentaciju Slovenije rezultatom 3:2

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Related post

Admiral Bet