Verstapen: “Red Bul mora da se poboljša”

 Verstapen: “Red Bul mora da se poboljša”

FOTO: Red Bull

Vozač Red Bula Maks Verstapen rekao je da ekipa mora da se poboljša u preostalih šest trka do kraja šampionata Formule 1 ako želi da ostane u borbi za šampionsku titulu.

Verstapen je u nedelju u trci u Turskoj zauzeo drugo mesto i na šest bodova uvećao prednost u generalnom plasmanu u odnosu na Luisa Hamiltona iz Mercedesa, koji je na Istanbul parku bio peti. U trci je pobedio Valteri Botas iz Mercedesa. Bolidi Red Bula su uglavnom bili brži u prvom delu sezone, ali ne i u trkama u Monci i Sočiju. 

 “Mislim da smo bili na stazama koje su više odgovarale Mercedesu, ali je bilo i staza koje su bile pomalo nepoznate, a oni su bili ispred nas. Mislim da moramo da se poboljšamo, kako bismo ostali u borbi do kraja sezone”, rekao je Verstapen, preneo je Skaj.

 “Naravno da su malo sredili svoj bolid pa je očiglednije da imaju veću brzinu. Ne možemo mnogo toga da uradimo. Mi sa time moramo da živimo, to neće nestati nekom magijom, a mi ćemo, naravno, pokušati da umanjimo štetu na pravcima”, dodao je holandski vozač.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Related post

Admiral Bet