Real naneo prvi poraz Monaku

 Real naneo prvi poraz Monaku

FOTO: Real Madrid Basket

Kraljevski klub savladao je goste rezultatom 94:86 (30:12, 21:27, 21:26, 22:21).

Real je mnogo bolje otvorio susret i posle nešto više od četiri minuta igre vodio 13:1. Nije se situacija promenila ni u nastavku prve četvrtine, samo je rasla i rasla do maksimalnih plus 18. Rana faza drugog kvartala nagoveštavala je rezultatsku katastrofu Monaka, međutim trgli su se Kneževi i na poluvreme otišli sa nešto pristojnijim minusom – 51:39.

I treća četvrtina pripala je Mitrovićevoj ekipi koja je nagovestila da bi meč mogla da učini zanimljivijim. Što se i desilo, na krilima Vila Tomasa gosti u jednom trenutku vezuju deset poena i preuzimaju vođstvo, ipak, to je bilo kratkog daha, Real se konsolidovao i dominirao u samoj završnici te ostvario drugu pobedu – 94:86.

Pobednički sastav predvodio je Jabusele sa 18 poena, odličnu partiju odigrao je i Ertel sa učinkom od 13 poena i sedam asistencija. Kod Monaka istakao se Džejms sa 24 poena i devet asistencija. Od srpskih ili košarkaša koji su igrali za srpske klubove Vilijams-Gos je završio meč sa četiri poena i pet asistencija, Anđušić i Vesterman postigli su po osam poena.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Related post

Admiral Bet