Partizan u laganom ritmu opravdao ulogu favorita

 Partizan u laganom ritmu opravdao ulogu favorita

FOTO: FK Partizan

Stanojevićev tim je očekivano lako prošao u narednu rundu nacionalnog Kupa savladavši Trajal 3:0 (1:0).

Očekivano, Partizan je taj koji pritiskao i kontrolisao dešavanja na terenu, pretio ali uglavnom nedovoljno konkretno. Konstantno crno-beli stavljaju goste na muke ali se do prvog gola čekalo do 25. minuta. Marković je prebacio odbranu Trajala, Jojić sa desne strane asistirao Menigu i domaćin vodi.

Nije se posle gola promenila situacija na terenu, Partizan je iako u laganom ritmu kontrolisao sve, opet bez dovoljno konkretnih pokušaja ako ne uračunamo Rikardov pokušaj iz blizine, ali skoro mrtvog ugla, u padu te Jojićev udarac pored gola u jednoj kontri kada je imao boljih rešenja. Videli smo i jedan opasan napad Trajala ali promene rezultata do odlaska na odmor nije bilo.

Četiri minuta igre u nastavku bilo je dovoljno domaćem timu da duplira prednost. Akcija po desnoj strani, Pantić vraća loptu na nekih sedam metara od gola a Menig postiže svoj drugi pogodak.

Na sledeće veće uzbuđenje čekali smo do 67. minuta. Dobar pas Zdjelara, indolentna reakcija odbrane gostiju i Živković pogađa sa desne strane.

Uz još nekoliko koliko-toliko interesantnih situacija utakmica je u istom ritmu privedena kraju.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Related post

Admiral Bet