Krsmančić: Navijači su dali poseban ritam

 Krsmančić: Navijači su dali poseban ritam

FOTO: Arkus liga

Rukometašima Crvene zvezde pošlo je za rukom ono što dugo nikome nije, da u domaćem šampionatu savlada Vojvodinu. Najbolji pojedinac u redovima crveno-belih oduševljen je izdanjem.

– Ne treba mnogo trošiti reči na to ko je i šta Vojvodina poslednjih sedam, osam godina. Mi smo želeli da pružimo maksimum, da se borimo i sa najboljim timom vidimo gde smo u ovom trenutku. Tražili smo šansu tokom čitavog meča, našli je i na kraju zasluženo pobedili.

Krsmančić akcenat stavlja na podršku navijača.

– Ovo je bila naša najbolja utakmica ove sezone. Iskoristili smo sve ukazane šanse, poklopilo nam se sve u igri i mislim da smo tookom čitavog meča bili na visini zadatka. Navijači su dali poseban ritam, atmosfera je stvarno bila sjajna, a mi smo se borili kao lavovi. Nema puno filozofije, pokazali smo da možemo da igramo sa najboljim timom.

Ekipi je mnogo značio i povratak Draška Nenadića.

– Ne mogu rečima da opišem koliko on znači za ekipu. Mnogo je bitan i na terenu, ali i van njega. Sa njim je sve drugačije, odbrana je nestvarno dobra, potpuno druga dimenzija igre, a uz Draška su i ostali momci počeli da igraju. Povukao je čitavu ekipu.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Related post

Admiral Bet