Perkunić: Najviše volim Partizan, pa decu, pa ženu

 Perkunić: Najviše volim Partizan, pa decu, pa ženu

FOTO: RK Partizan

Iza predsednika rukometnog kluba Partizan je težak period iz koga je izašao kao pobednik. Govoreći u ekskluzivnom intervjuu za Sportski žurnal prvi čovek crno-belih ispričao je i jednu anegdotu sa kraja tog perioda.

– Došao je psihijatar u jednom trenutku i postavljao mi razna pitanja kako bi video da li postoje posledice. Jedno od pitanja je bilo kad sam najsrećniji, a odgovorio sam kad pobedi Partizan. Oni su mislili da sam lud, ali im je moja žena objasnila da sam izgleda u redu i da je to bio potpuno normalan odgovor za mene. Ja najviše volim Partizan, pa decu, pa ženu. Mnogima je odgovor čudan, ali je takav.

Perkunić ima tu privilegiju da ljubav prema klubu može da spoji sa konkretnim radom u jednoj od sekcija.

– Imam privatni biznis, bavim se produkcijom, Bog mi je dao da kroz moj posao mogu lepo da živim, da imam višak novca i onda sam davao Partizanu. Imao sam fudbalski klub u Bumbarevom brdu, zvao se Partizan, nismo izgubili 54 utakmice, napravio sam stadion… Potom sam osnovao Grobari za Partizan, a onda sam sam počeo da ulažem u rukometni klub. Tačnije da mu pomažem i tako je došlo do toga da postanem predsednik.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Related post

Admiral Bet